Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
Lees hier alles over onze privacy & cookies.
Huishoudplanner® -

Dé planner, die je helpt bij het organiseren van je huis en je leven!

Je huishoudtaken overzichtelijk bij elkaar zodat er niks wordt vergeten, een eigen routine maken én volgen, controle over je financiën door te budgetteren, het plannen van je maaltijden en geen ingrediënt meer vergeten, EN het behalen van al je doelen.

En dat allemaal in 1 PLANNER!

Huishoudplanner® -

Ontdek de Huishoudplanner®

Of je nu een werkende vrouw bent, een drukke moeder die thuis blijft, een gemotiveerde student of zelfs een kleine ondernemer, de HUISHOUDPLANNER® van Firma Huishouden is ontworpen om jou te helpen alle aspecten van jouw drukke leven te beheren.

Als drukke vrouw, moeder, werknemer of misschien werkgever, voel je elke dag die druk om de balans te vinden tussen je werk, je gezin én je huishouden.

Klaar om te organiseren, te focussen en je doelen te verpletteren?

Het is geen geheim dat 2020 een heel vreemd jaar is geweest, een jaar waarin we moesten draaien, ons aanpassen en veel van onze grootste doelen en dromen in de wacht moesten zetten. Maar het jaar is nog niet voorbij en er is nog tijd om dit jaar geweldig te maken.

De Huishoudplanner® is de enige planner die wordt geleverd met een beproefd systeem waarmee je niet alleen meer gedaan krijgt, maar ook de belangrijkste dingen gedaan krijgt.

Je wilt productiever zijn, maar je hebt het zo druk met het bijhouden van de dagelijkse dingen, dat er nooit genoeg tijd is voor je doelen.

Laten we eerlijk zijn; er is niets zo frustrerend als de hele dag rondrennen en het gevoel hebben dat je eigenlijk niets belangrijks hebt bereikt … en alsof je nog steeds op de een of andere manier mensen in de steek laat.

Je zou graag beter doelen stellen, je planning organiseren en je tijd beheren. Misschien heb je in het verleden zelfs geprobeerd andere planners te gebruiken.

Maar helaas, andere planners hebben niet gewerkt. Je hebt er geen houvast aan. Je kunt je er niet aan houden. Het is teveel en je weet niet waar je moet beginnen. Of misschien heb je niet het gevoel dat je een duidelijke richting hebt om het echt te laten werken.

Je dacht dat het kiezen van een leuke planner al moeilijk was, maar het bleek nog maar het begin te zijn, want de inhoud is waar het om draait. En nu heb je het gevoel dat je iets mist, omdat er niet één planner voldoet.

Het hebben van het juiste systeem om je tijd te beheren en je doelen te bereiken, is het enige dat je zoekt. Een planner die je zal helpen om snel je schema op orde te krijgen, je enthousiast te voelen over je takenlijst en je een concreet actieplan om je drukke leven in evenwicht te brengen.

Huishoudplanner® -

Hi, ik ben Helga

en ik help je graag

Als drukke vrouw, moeder en eigenaar van een klein bedrijf, weet ik hoe het is om altijd bezig te zijn. Ik weet ook hoe het is om het gevoel te hebben dat je niet vooruitkomt, ondanks je goede bedoelingen.

Het zoeken naar een goed systeem voor mijn eigen huishouden heeft ervoor gezorgd dat Firma Huishouden is ontstaan. In de loop der jaren, én zelfs op verzoek van mijn klanten, heb ik een planner ontwikkeld, die je helpt bij het plannen van je dagen, het plannen van maaltijden, het bijhouden van je budget, maar vooral het organiseren van je leven en je doelen bereiken.

Zo ontstond de Huishoudplanner®

Een planner waar iedereen op wacht.

Voor het vierde jaar op rij mag ik deze veelzijdige planner presenteren aan iedereen met een huishouden.

De Huishoudplanner® helpt je je hele leven te organiseren

De Huishoudplanner® is ontworpen om niet alleen je huishouden op orde te krijgen, maar om je te helpen je hele leven te organiseren. 

Het inspireert en stelt je in staat om je tijd op een doelgerichte en efficiënte manier in te delen.

Aan alles is gedacht; je kunt je doelen behalen door ze stapsgewijs in te plannen, terwijl de dagelijkse dingen gewoon doorgaan. Van budgettering tot maaltijdplanning en van het huishouden tot jouw vrije tijd.

De Huishoudplanner® bevat alles wat je nodig hebt

Jaarlijkse doelen

Je wordt aangespoord om in de verschillende categorieën je doelen in te vullen om je er vervolgens aan te herinneren.

Jaarlijks plan

“Een doel zonder plan is alleen maar een wens”. Stimuleer jezelf om je doelen waar te maken door een plan op te stellen.

Doel planner

Schrijf voor je zelf elke maand een handleiding en een checklist om je doelen stapsgewijze uit te werken.

Budget planner

Bespaar geld door alles van te voren te plannen; een verjaardagsfeestje, de vakantie of een nieuwe garderobe.

Verjaardagskalender

Vergeet nooit meer een verjaardag, of een kaartje te sturen, want met deze handige pagina heb je in één oogopslag overzicht van alle verjaardagen.

Belangrijke dagen

Alle feest-, school- en andere belangrijke data staan samen op één pagina zodat je ze niet kunt vergeten.

Maandkalender

Een overzicht van de maand zodat je in één oogopslag kunt zien op welke dag een bepaalde datum valt.

Schrijfruimte

Er is voldoende schrijfruimte voor je afspraken, je werkuren, je huishoudtaken, je notities, maar ook voor je weekmenu en de boodschappen.

Tabbladen

Elke maand start met een tab waardoor je gemakkelijk door het jaar navigeert en zelf de maand op noteert.

Elastiek

In plaats van een boekenlegger heeft deze planner een elastiek, dat kan fungeren om de huidige dag te raadplegen of om de planner af te sluiten.

Handig formaat

De planner is groot genoeg voor voldoende schrijfruimte en heeft toch een handig formaat. Het formaat is 20 x 24 centimeter, excl. ringband.

Hét huishouden

UITERAARD!
Alle huishoudtaken in één overzicht!

▼ ▼ ▼

In één oogopslag zie jij maandelijks wat er moet gebeuren in het huishouden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wat wanneer moet worden schoongemaakt. Houd je huishouden bij door de taken die jij gedaan wilt hebben, in te vullen op een tijdstip waarop het jou past. En het belangrijkste; houd vrije tijd over voor je gezin én jezelf!

Overzichtelijk, georganiseerd en toch ruimtelijk

Tijdblokkering is een fluitje van een cent met een verticale lay-out en ruimte voor het plannen van afspraken.

Huishoudplanner® -

Wekelijkse planningspagina’s, alles in één oogopslag

Een eenvoudige manier om georganiseerd te blijven en je productiviteit te verhogen met deze krachtige planningstool.

Huishoudplanner® -

Je hebt niet zomaar een andere planner nodig

Wat je nodig hebt is een eenvoudig, maar krachtig systeem om je tijd te beheren.

Huishoudplanner® -

Wat klanten zeggen

Ik heb niet meer overal briefjes en notitie blokjes liggen. Alles kan ik nu kwijt in de planner.

Tamara

Ik krijg veel meer gedaan door het systeem in de planner. Ik gebruikte altijd een digitale agenda, omdat ik dat veel handiger vond. Maar ik ben er nu achter dat een planner, waarin je dingen echt moet opschrijven, veel beter werkt om doelen te bereiken.

Astrid

Met deze planner hoef je nooit meer je doelen in de notities van je mobiel te schrijven, belangrijke afspraken te noteren in een agenda-app, de dagelijkse routine te volgen via een printje op je koelkast en de reminders op je tijdlijn van Facebook te zoeken.

Karen

Jij kiest wanneer je de planner gebruikt

Ik wil dat iedereen op elk gewenst moment van het jaar deze planner kan gebruiken. Het moet ruimte bieden voor het plannen van het jaar, zoals jij dat wilt en wanneer jij dat wilt. Dus kies NIET IK voor jou wanneer de planner start, je kiest zelf!

Dat wil zeggen dat je hem op elk gewenst moment kunt laten starten en gebruiken. Je vult zelf de datum in waarop jij wilt beginnen met de planner. Hierdoor creëer jij de perfecte planner speciaal voor jou!

Je hebt niet zomaar een andere planner nodig. Wat je nodig hebt, is een simpel, maar krachtig systeem om baas van je eigen tijd te worden

Er zijn heel veel mooie planners verkrijgbaar. Maar om een planner echt te laten werken, moet hij meer zijn dan alleen mooi. De Huishoudplanner® is de enige planner, die is ontworpen om te werken. Het is niet alleen mooi, maar heeft een eenvoudig te implementeren systeem om je tijd beter te beheersen, dingen voor elkaar te krijgen en je grootste doelen te bereiken.

De Huishoudplanner helpt je om:

* Snel duidelijkheid te krijgen over je grootste, belangrijkste doelen.

* Je wordt een veel effectievere doelensteller.

* Je maakt eenvoudig een weekplan om je doelen te bereiken en waar je je daadwerkelijk aan houdt.

* Je ontwikkelt betere gewoonten en neemt dagelijks beslissingen die je op het goede spoor houden.

* Je wordt volledig georganiseerd door eenvoudige systemen te maken die werken.

* Je creëert meer tijd in je planning door het onnodige te elimineren.

* Je geeft prioriteit aan zelfzorg en relaties, zodat je weer kan genieten van je leven.