Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Creëer je ideale leven met levensveranderende gewoonten

Onderzocht is dat het mensen gemiddeld 21 dagen kost om een ​​nieuwe gewoonte aan te leren. Dat is dus een perfecte hoeveelheid tijd om iets nieuws in je leven te veranderen of te introduceren. Kies jouw uitdaging, doe het 21 dagen lang en je zult zien hoe de gewoonte elke dag een onderdeel van je levensstijl wordt.

Een gezonde levensstijl beginnen, een pauze nemen van internet, dankbaarheid oefenen, proberen productiever te zijn, eenvoudige oefeningen om geluk en rust in je leven te vinden, hoe je effectief kunt opruimen, manieren om vriendelijkheid en positiviteit te verspreiden, tips voor het vastleggen van je slaapschema en dagelijkse positieve affirmaties zijn enkele van de uitdagingen die je hier kunt vinden.

… en ze zijn allemaal gratis!

In de dankbaarheid challenge kun je je gedachten opschrijven. In andere challenges voltooi je dagelijks een opdracht. Creëer een gezondere en gelukkigere geest met alles op te schrijven, door dagelijks een dagboek bij te houden. En zo zijn er nog veel meer 21 dagen challenges. Probeer ze uit als je een nieuwe gewoonte wilt aanleren of iets in je leven wilt veranderen; het is echt de moeite waard!

Vergeet niet om goed voor je lichaam en geest te zorgen.
Het is de enige plek waar je moet wonen.

Kies een 21 dagen challenge die bij je past!

Dankbaarheid

Als je op zoek bent naar een positieve houding, probeer dan de 21 dagen dankbaarheidsuitdaging.

21 Dagen -

Opruimen

Het opruimen van rommel is de eerste stap om georganiseerd te worden.

21 Dagen -

Zelfzorg

Hier zijn 21 dingen die je kunt doen als je thuis moet blijven. Onthoud dat HOOP het enige sterker is dan angst. Hoop dat veilig en gezond blijft.

21 Dagen -

Beter slapen

Ben je op zoek naar manieren om je slaapkwaliteit te verbeteren? Wil je vroeg opstaan ​​en naar bed gaan? Hier stellen we je 21 strategieën voor.

21 Dagen -

Affirmatie

Het oefenen van positieve affirmaties kan je helpen om je zelfverzekerder te voelen en positieve vibes te stimuleren. Het is een geweldige manier om de dag te beginnen!

21 Dagen -

Ochtendroutine

In deze uitdaging vind je 21 ochtendgewoonten die je kunnen helpen de dag goed te beginnen.

21 Dagen -

Koken

Hou je van koken? Dan is dit de ideale uitdaging voor jou. Hier vind je 21 leuke ideeën om je gerechten te variëren.

21 Dagen -

Positiviteit

Het veranderen van de manier waarop je denkt, kan de sleutel zijn om de resultaten te krijgen die je wilt in je leven. Als je leert hoe je je mindset onder de knie krijgt, verandert je hele wereld!

21 Dagen -

Optimisme

Het is een bewuste beslissing om je leven te leven en ervoor te kiezen een positieve houding aan te nemen. In staat zijn om naar de goede kant te zoeken kan opbeurend en hoopvol zijn.

21 Dagen -