• Home
  • /
  • Ben je nieuw? Start hier

Ben je nieuw? Start hier

Welkom op Firma Huishouden, wat fijn dat je het hebt gevonden. Ik ben Helga Post en je gastvrouw. Sinds kort run ik ook de Huishoudschool Online, samen met mijn dochter Iris.

Ik woon in Duitsland met mijn man en nog twee (van de vier) thuiswonende kinderen. Lees hier meer over mij.

Firma Huishouden is een blog waar ik tips en ideeën deel om het huis en je leven georganiseerd te houden. Ideeën om nieuwe gewoonten aan te leren bijvoorbeeld, een routine te creëren, zodat je ‘s ochtends zonder chaos en frustratie je dag kunt beginnen.

Mijn doel is om je te motiveren en te inspireren om te genieten van de leuke dingen in het leven, zoals je gezin, je vrienden en familie, maar ook van jezelf en je hobbies , terwijl je ondertussen een opgeruimd huis kunt onderhouden.

Zoals ik al noemde is de Huishoudschool een nieuw onderdeel van Firma Huishouden.

Het is een leer- en coaching-platform waar de actie is. Alles wat verder gaat dan wat je op het blog van Firma Huishouden vindt, is te vinden in de Huishoudschool.

Dat zijn al onze cursussen, workshops, downloads, e-books, live coaching gesprekken … alles! Het is waar iedereen met een huishouden terecht kan en waar we samenkomen met één duidelijke missie: Het huishouden onder controle krijgen en meer vrije tijd creëren.

Ik heb al duizenden vrouwen mogen helpen, coachen en blij mogen maken met mijn eigen ervaringen, die stuk voor stuk zelfverzekerder, onafhankelijker en gelukkiger met hun huishouden omgaan dan daarvoor.

Hoewel ik gestart ben met een aantal downloads, e-books en cursussen op Firma Huishouden, is de Huishoudschool uitgegroeid tot veel meer dan dat.

Het is een hechte community, eentje waar ik dagelijks live te vinden ben en waar ik, en alle andere leden, je helpen om structuur aan te brengen.

Registreer je gratis op de Huishoudschool

Wil je meer over ons weten en over Firma Huishouden?

Vergeet dan absoluut niet deze pagina’s te lezen:

Hoe is Firma Huishouden ontstaan
Wie stuurt de mails en schrijft alle informatie
Waar vind ik het meest recente huishoudschema
Hoe werkt dat huishoudschema
Hoe zit dat met de privacy van mijn gegevens
Ik heb vragen, waar moet ik ze stellen?

Volg ons

Via email

Facebook

Instagram

Pinterest

Neem contact op