Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
Lees hier alles over onze privacy & cookies.

Waar is Mam logo

Velen van jullie zullen zich deze vraag stellen

Waar is Mam is jarenlang een tool geweest voor vrouwen die hun huishouden op orde willen brengen of houden. Het stond boordevol informatie, tips en inspiratie om van je huishouden een succes te maken. Allemaal voordelen waar maandelijks bijna 50.000 vrouwen op af kwamen en die samen meer dan 150.000 pagina’s lazen. Maar Waar is Mam had ook één nadeel …

Het nadeel van Waar is Mam?

Waar is Mam is ontstaan als hobby in een tijd waarin ik nog niet zoveel kaas had gegeten van het bloggen en hoe een website werkte. In al mijn enthousiasme om iedereen van zoveel mogelijk informatie te voorzien, ging er, zonder dat ik het door had, nogal eens wat mis.

In januari 2018 ging het zo mis dat de website niet meer deed wat het moest doen. Het was een trage, niet werkende website geworden. Tot april dat jaar heb ik mijn uiterste best gedaan om al deze ‘bugs’ te verhelpen, maar helaas, het was te laat …

De moeilijke beslissing

In diezelfde maand, april 2018, heb ik besloten met een schone lei te beginnen. Helemaal van voren af aan! Met een nieuw concept, een nieuwe look, maar bovenal met veel meer kennis. Dit resulteerde in Firma Huishouden.

Wat is Firma Huishouden?

De nieuwe website waarop je je nu bevindt, Firma Huishouden, is in grote lijnen de jongere versie van Waar is Mam. Jonger wil zeggen; frisser, moderner en met meer onderwerpen die vrouwen aanspreken. De rode draad zal altijd het schoonmaken en opruimen blijven.

Er is meer!

Er is namelijk zoveel meer in het huishouden van een vrouw. Denk eens aan je kinderen, je gezin, de financiën, je gezondheid, maar bovenal jij zelf! Firma Huishouden richt zich meer op de vrouw in het huishouden, de manager.

In Firma Huishouden wil ik je handvatten geven om het huishouden wat soepeler te laten verlopen, zodat je wat meer tijd overhoudt voor jezelf. En tips te geven wat je allemaal met die vrije tijd kunt doen.

Niet op de juiste pagina gekomen?

Misschien ben je helemaal nieuw hier en via een link hier terecht gekomen, dat je een ander onderwerp beloofde. Dat kan. Er staan natuurlijk nog duizenden links, vooral op Pinterest, die naar Waar is Mam verwijzen. Deze werken nu helaas niet meer en komen allemaal hier terecht.

Mijn excuses daarvoor

In de loop van de tijd  zal Firma Huishouden ook weer een scala aan informatie zijn waar jij kunt vinden waar je naar op zoek was. Als je me blijft volgen zul je hier niets van missen.

Als je mijn Facebook pagina leuk vindt zullen alle nieuwe onderwerpen op je tijdlijn voorbij komen. Wil je graag wat meer motivatie en steun om het huishouden op orde te krijgen, dan kun je lid worden van mijn Facebook groep. Hierin krijg je elke werkdag een reminder te zien waarmee je aan de slag kunt. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Helemaal niets missen?

Heb ik je echt helemaal overgehaald en wil je echt helemaal niets meer missen? Of misschien wil je ook wel het gratis huishoudschema elke maand downloaden, dan kan dat natuurlijk ook. Schrijf je dan hier in en ik verras je bovendien met een paar leuke cadeautjes. Bovendien mag je dan gratis mijn printables downloaden.

Na inschrijving ontvang je wekelijks of meerdere malen per week, de keuze is aan jou, een update en/of een nieuwsbrief van mij met alle nieuws, tips en andere handige informatie. En, niet te vergeten, extra kortingen!

Hier gekomen voor echte hulp?

Ben je hier terecht gekomen omdat je meer hulp nodig hebt in het huishouden dan alleen een schema en een reminder? Snuffel dan eens rond in mijn shop. Hierin vind je een aantal handige tools die je daarbij kunnen helpen.

Kan ik je helpen?

Wie weet? Via de Huishoudschool Online help ik veel vrouwen met hun huishouden. Je kunt er een gratis account aanmaken en een kijkje nemen. Als PRO lid van de Huishoudschool Online krijg je toegang tot alle e-cursussen, e-books, mailseries en nog veel meer.

Start hier als je nieuw bent op Firma Huishouden. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je deze pagina raadplegen, waar op de meeste vragen al een antwoord is gegeven. Als je meer wilt weten over mij of Firma Huishouden dan kun je hier je hart ophalen. Heb je andere vragen, dan kun je uiteraard altijd contact met me opnemen door te mailen: info@firmahuishouden.nl

Ik moet erbij vertellen dat mijn mailbox dagelijks nogal vol is en het me niet elke dag lukt om deze helemaal te behandelen. Daardoor zal je soms wat langer moeten wachten op een antwoord.

Ik wens je veel leesplezier op Firma Huishouden en ik hoop dat ik je snel terugzie of wellicht ontmoet via social media.