Wat er altijd vies en vettig is in de keuken zijn de kruidenpotjes. Het opruimen van de kruiden gebeurt meestal door ze aan de wand te hangen. In de buurt van het kooktoestel waar het de meeste dampen en vetten opvangt. En als je ze dan niet regelmatig schoonmaakt voelen ze plakkerig en vies aan. Hier zijn een aantal overzichtelijke kruidenrekken die schoon blijven.

[automatic_table_of_contents][/automatic_table_of_contents]

Mijn kruidenrek

Ik heb het opbergsysteem vervangen door iets wat ik in een keukenkast kwijt kan, zodat het minder vuil vangt. Mijn eis daarbij was dat het overzichtelijk moest zijn, zodat ik in een oogopslag kan zien welk kruid er in zit.

Overzichtelijke kruidenrekken

Dit draaibare en kantelbare kruidenrek is overzichtelijk en praktisch. Het is compact en heel handig door de afmeting. Direct de benodigde kruiden bij de hand en het scheelt een hoop ruimte.

Het ontwerp met open structuur en meerdere posities zorgt ervoor dat je de potjes gemakkelijker en comfortabeler kunt zien en bereiken. Deze veelzijdige en aanpasbare organizer kan tot 20 kruidenpotjes herbergen, maar kan ook worden gebruikt als organizer voor andere specerijen, medicijnen, enz.

8 Overzichtelijke kruidenrekken die schoon blijven - opruimen van de kruiden

Zijn anti-slipbasis zorgt ervoor dat hij stevig staat. Hij is ook draagbaar, lichtgewicht en compact, en is eenvoudig te reinigen, verplaatsen en op te bergen.

Nog 7 praktische en overzichtelijke kruidenrekken

https://huishoudshop.online/product/kruiden-organizer-bamboe/
https://huishoudshop.online/product/kruidenrek-van-bamboe/
https://huishoudshop.online/product/draaibaar-kruidenrek-wit/
https://huishoudshop.online/product/kruiden-organizer-bamboe-klein/
https://huishoudshop.online/product/kruidenrek-van-bamboe-rond/
https://huishoudshop.online/product/keuken-organizer/
https://huishoudshop.online/product/metalen-kruidenrek/