Moederdag cadeau voor jou

De gedachte achter dit Moederdag cadeau is om je te motiveren en een hart onder de riem te steken. Het is er om je 31 dagen lang een goed gevoel te geven. Een gevoel dat je goed genoeg bent. Moeder zijn is genoeg.
Mijn Moederdag cadeau voor jou

In dit artikel lees je ...

Moederdag, de tweede zondag in mei. Vaak wordt aangegeven dat Moederdag in Amerika is ontstaan, ergens in de vorige eeuw, en daarna in Nederland is geïntroduceerd. Maar het vereren van moeders is een veel oudere traditie dan de moderne Moederdag en gaat terug naar het klassieke Griekenland. Deze had echter een meer kerkelijke inslag. Moederdag anno 2019 is voor vele moeders een dag die begint met een ontbijt op bed, een zelfgemaakt cadeau van de kinderen en veel liefde.

Zelfgemaakte cadeaus

Vaderdag en Moederdag staat bij ons in het teken van zelfgemaakte cadeautjes. Dit begint op school waar de juf hen begeleidt in het maken van de meest geweldige kunstwerken. En later moesten ze zelf iets bedenken en maken, met alle geheimzinnigheid eromheen. Ik heb er altijd van genoten.

Het is nu anders

Ik geniet nog steeds, maar anders. Ik geniet van het feit dat ze bij me zijn, hun best doen voor mijn ontbijtje en soms nog, heel lief, een liedje voor me zingen.

Nu ze ouder zijn en niet meer wíllen knutselen, maar ook Moederdag niet willen vergeten, kopen ze een kleinigheid. Ik heb lang tegengestribbeld (“Wees maar even creatief” en “Doe je best maar”), maar ik heb moeten toegeven aan het drukke studentenleven als argument.

Wanneer ben je moeder

Een moeder is een vrouw die er altijd is voor haar kinderen, die zich regelmatig zorgen maakt en die stiekem chocola eet in de badkamer. Een moeder vecht, geeft, bidt, werkt en geeft nooit op. Wat een moeder niet is, is perfect!

Moeder zijn is genoeg

Wanneer je kinderen van je houden en je nodig hebben, ben je goed genoeg.

Ik heb wel mijn best gedaan een zelfgemaakt cadeau te maken, speciaal voor jou.

Mijn Moederdag cadeau voor jou

De gedachte achter dit cadeau is om je te motiveren en een hart onder de riem te steken. Het is er om je 31 dagen lang een goed gevoel te geven. Een gevoel dat je goed genoeg bent. Moeder zijn is genoeg.

Mijn Moederdag cadeau voor jou

Download hier jouw Moederdag cadeau

Mijn Moederdag cadeau voor jou
Wil je dit cadeau bewaren? Pin deze afbeelding op je eigen bord.

DE AUTEUR

Helga Post®

Helga Post®

Helga Post is een moeder en vrouw van een prachtig gezin met een passie voor lijstjes, organiseren, lekker koken, mooi wonen en groen huishouden. Helga zet zich in om mensen op alle gebieden te helpen een leven te creëren waar ze van houden door hun doelen te bereiken. Ze is de oprichter van Firma Huishouden® en auteur van de Huishoudplanner®. Ze woont in Duitsland met haar man Johan en nog 2 (van de 4) thuiswonende kinderen, Iris & Frank.

LEES VERDER

Responses

ONTVANG MIJN GRATIS E-BOOK:
HET HUISHOUDEN IN EEN UUR PER DAG

Ontvang alle nieuwe artikelen meteen na publicatie rechtstreeks in je inbox of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

AGENDA FIRMA HUISHOUDEN

oktober 2021
01 oktober 2021
31 oktober 2021
NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN - moederdag cadeau,moederdag

NIEUW! Mailserie OP JEZELF WONEN

Ongoing

Deze serie is met name bedoeld voor iedereen die voor het eerst op zichzelf gaat wonen, ...

All Day
View Details
15 oktober 2021
15 november 2021
NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt - moederdag cadeau,moederdag

NIEUW! Cursus Bouw een team dat thuis helpt

Ongoing

Hoe zorg je dat je het hele gezin zich betrokken voelt en meewerkt aan het huishouden. ...

All Day
View Details
18 oktober 2021
24 oktober 2021
CHALLENGE! Opruimen met je gezin - moederdag cadeau,moederdag

CHALLENGE! Opruimen met je gezin

Ongoing

Verzamel je gezin, want het is tijd om op te gaan ruimen! De zomer is voorbij, ...

All Day
View Details
Geen evenementen gevonden!