Het najaar staat voor de deur. Dagen worden korter en we trekken weer naar binnen. Alles draait om het creëren van een warme, fijne plek waar je je veilig voelt en tot rust kan komen. En dat is precies wat ELHO wil realiseren met haar nieuwe innovaties dit seizoen. Met planten in potten in organische vormen en zachte, natuurlijke kleuren haal je de natuur in huis en creëer je een safe haven, waar je niet meer weg wilt.

Wat is ELHO?

Elho is een familiebedrijf en marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 57 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. De collectie van Elho wordt in meer dan 75 landen verkocht.

De schoonheid van afval

De vele collecties van Elho bewijzen hoeveel schoonheid er zit in afval. De meeste potten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gaan jaren mee, dus zeer duurzaam. Een makkelijke, groene keuze waar jij én je planten heel blij van worden.

Je plant verdient een voetstuk → PURE COUPE

haal de natuur in huis

Om je planten thuis in het zonnetje te zetten introduceert Elho de Pure Coupe: een collectie met organische rondingen in een rustig kleurenpalet. Met de verhoogde voet laat je je plant net even wat meer shinen. Het materiaal van de potten is licht van gewicht, zodat je ze makkelijk kan verplaatsen.

De Pure Coupe potten zijn geschikt voor de ‘self-watering insert’, waarmee je zonder veel moeite je planten de juiste hoeveelheid water kan geven.

Door de verhoogde bodem in de potten is verpotten ook minder gedoe-je hoeft minder potgrond te gebruiken, of je plaatst de plant gewoon met container pot direct in de pure coupe. Makkelijk en natuurlijk, daar draait het allemaal om.

Deze coupe vorm in diepblauw is helemaal volgens de laatste trend en gecombineerd met het trendy ribpatroon van vibes is het een echte eyecatcher.

LEESTIP: 10 planten om beter te slapen

De familie breidt uit → GREENVILLE

haal de natuur in huis

Een aantrekkelijk balkon met planten zorgt er voor dat je altijd kunt genieten van een groen uitzicht, ook als je binnen zit op een regenachtige dag. De Greenville collectie bestaat uit plantenpotten die zelfs van de kleinste balkons een groen walhalla maken. Natuurlijk groen, ‘modern zwart’ of ‘ginger brown’: De Greenville potten zijn beschikbaar in subtiele kleuren die passen bij de planten.

De nieuwkomer Greenville Easy Balcony heeft verstelbare haken die passen op balkonrelingen tot 12cm breed. Daarnaast zit er een fixator voor extra stabiliteit in die het product in model houdt, en een afstandshouder waardoor de bak recht aan het balkon hangt.

LEESTIP: Hallo woontrends 2021!

Genieten van gezonde planten was nog nooit zo makkelijk → GREEN SENSE AQUA CARE

haal de natuur in huis

Het verzorgen van planten; voor de een appeltje eitje, maar voor de ander kan het een drempel zijn om planten aan te schaffen. De Green Sense Aqua Care collectie bestaat uit plantenpotten die de verzorging van de plant voor jou uit handen neemt. No more excuses dus om geen planten in huis te halen.

De Green Sense Aqua Care potten hebben een stijlvol en strak design zijn standaard uitgerust met een watermeter, een groot geïntegreerd waterreservoir en wieltjes. Zo hoef je je geen zorgen te maken over te veel of te weinig water-dat geeft de handige indicator precies aan.

Het meest gebruiksvriendelijke watergeefsysteem voor je plant. Vul de bol met water en prik deze onder een kleine hoek in de grond van de plant, tot onder de wortels. De aqua care geeft de juiste hoeveelheid water af, zodra je plant daar behoefte aan heeft. Planten groeien daardoor sneller en blijven bovendien in optimale conditie! Voor extra gebruiksgemak is de aqua care gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft deze een brede tuit zodat deze niet verstopt kan raken met aarde.

LEESTIP: Wooninspiratie: Botanische woonstijl

Van groot tot klein groen geluk → VIBES FOLD

haal de natuur in huis

Met deze trendy eyecatchers maak je in no time een groene jungle van jouw interieur! Of je nu graag een groen statement maakt met grote planten of juist geniet van kleine plantjes. Creëer een gezond en fijn huis en geef elk hoekje een groene ’touch’ door te spelen met de stijlvolle kleuren en vele maten van de Vibes Fold collectie.

De Vibes Fold potten hebben door de mooie kleuren en het trendy ribpatroon een heel eigen look en passen perfect in een gezellig en warm interieur. Mix en match de verschillende maten en speel met de vier kleuren.

♥ Lees meer over een gezellig en warm interieur in Decoreren

Het najaar komt, haal de natuur in huis en creëer een fijne plek - natuur in huis
Pin de tips op je eigen borden!